Nederlands English Deutsch
Download het Thuishaven Magazine 2016 (GRATIS)
Thuishaven - Aanvragen Brochure - Default

Stagiair(e) Online Communicatie

Vacature geplaatst op: 06.02.2017
 

Stagiair(e) Online Communicatie

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de recreatie en vrijetijdssector? Dan ben je bij Den Daas Recreatie aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair(e) die het leuk vindt om content te creëren. Wij zijn een familiebedrijf en beheren en exploiteren vier jachthavens in Nederland.  

Wat bieden wij?

Je werkt nauw samen met onze ervaren marketing en communicatie specialist en krijgt de ruimte om je kennis en ervaring in de praktijk te brengen. We ondersteunen je intensief en leren je de kneepjes van het marketing- en communicatievak. Je werkt vanuit ons prachtige monumentale hoofdkantoor in Elst en bent regelmatig op de havens. De vergoeding wordt vastgesteld volgens de officiële richtlijnen en natuurlijk ga je een keer samen met ons zeilen of varen!  Tijdens deze meewerkstage zijn de werkzaamheden uiteenlopend. Van het onderhouden van de social mediakanalen tot het bedenken van redactionele formats. Jij gaat ons ondersteunen om onder andere nieuwsberichten en webteksten te schrijven, interviews af te nemen en het opzetten van de contentkalender. Kortom, allemaal werkzaamheden waarbij jij je creativiteit kwijt kan!

Jouw profiel

-       Je studeert communicatie en/of marketing (HBO of WO) 
-       Je hebt kennis van de mediumtypen social en online, video is een pré  
-       Je hebt een vlotte pen en bent in staat bondige en toegankelijke teksten te schrijven
-       Je hebt ervaring met MS Office en hopelijk ook van Photoshop
-       Affiniteit met Google Analytics en SEO Tooling is een pré   

Stageperiode

Het betreft een meewerkstage van minimaal 4 dagen per week voor een duur van 20 weken. Start is zo spoedig mogelijk. 

Over ons

Den Daas Recreatie beheert en exploiteert vier jachthavens in Nederland. Samen vormen zij de Thuishavens. De Thuishavens zijn toonaangevende havens in een inspirerende omgeving aan het water waar mensen komen om plezier te hebben en een gevoel van vrijheid en ontspanning te ervaren op een wijze die hen echt raakt. Den Daas Recreatie is een familiebedrijf en biedt perfecte ligplaatsen en uitgebreide havenfaciliteiten voor vele duizenden watersporters. Meer informatie:

www.thuishavens.nl
www.jachthavenbruinisse.nl
www.jachthavennaarden.nl
www.marinamuiderzand.nl
www.doradobeach.nl

Interesse?

Stuur dan je motivatie met CV naar Maarten de Vries, mdevries@dendaas.com. Voor meer informatie kun je Maarten bellen op 06-560 527 34