Social Image Fallback

BEL/MAIL ONS VOOR EEN LIGPLAATS OF MEER INFO!

Hiswa Golden Anchors Blauwe vlag

“Thuishavens” wordt onderdeel van Port Adhoc

De familie Den Daas geeft het roer over aan Port Adhoc, exploitant van jachthavens in Frankrijk. Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand (Almere) maken vanaf 25 september jl. deel uit van het netwerk van Port Adhoc SAS.

Nanke den Daas, directeur van Den Daas Recreatie: "Wij zien Port Adhoc als de ideale partner om ons werk voort te zetten. Onze visie op de markt, op het beheer van jachthavens en de behoeften van de klant zien we terug in de wijze waarop zij te werk gaan.

Den Daas Recreatie beheert - onder de vlag “Thuishavens” - de drie jachthavens sinds eind jaren negentig en heeft fors geïnvesteerd zodat zij nu tot de beste havens van Nederland behoren.

"De Franse en de Nederlandse markt van watersport en-recreatie zijn onderhevig aan vergelijkbare veranderingen (digitalisering, bezit versus gebruik, enz.). We zijn ervan overtuigd dat de jachthavens van Thuishavens en Port Adhoc samen nog beter in staat zullen zijn de ontwikkelingen op te pakken en nieuwe kansen in “leisure” te grijpen. Wij gaan door op de weg die de familie Den Daas is ingeslagen", zegt Gilles Tersis, directeur van Port Adhoc SAS in Frankrijk.

Deze uitbreiding past bij de groei-strategie van Port Adhoc. Onderdeel hiervan is de jachthavens om te vormen tot échte recreatieve bestemmingen. Thuishavens en Port Adhoc zullen hun kennis, faciliteiten en netwerk bundelen om de beleving in alle jachthavens te blijven verbeteren.


Management
De opzet van de teams bij de Nederlandse havens en de organisatiestructuur in Nederland zal niet veranderen. Edu Brons, sinds begin 2017 werkzaam bij de Den Daas Groep, is benoemd tot directeur van het Nederlandse deel van Port Adhoc. Hij neemt alle werkzaamheden van Nanke den Daas over.
 

Over Port Adhoc
Port Adhoc is een toonaangevende exploitant van jachthavens in Frankrijk en heeft veel ervaring in het ontwikkelen en managen van jachthavens. De groep beheert en exploiteert momenteel 7 jachthavens (jachthavens en droge stalling, ook wel ‘dry stacking’ genoemd) aan de Atlantische kustlijn en de Middellandse Zee. De jachthavens beschikken over ruim 5.600 ligplaatsen. Meer informatie is te vinden op www.port-adhoc.com
 

Over Den Daas Recreatie
Onder het label Thuishavens vallen drie moderne jachthavens: Jachthaven Naarden, Jachthaven Bruinisse en Marina Muiderzand. Deze “full service” jachthavens beschikken over ruim 3.000 ligplaatsen met alle boot en recreatie gerelateerde diensten van reparatie, onderhoud tot horeca en zeilscholen. Thuishavens is begaan met mens en milieu en loopt voorop in maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de havens is veel aandacht voor water- en energiebesparing, afvalscheiding, recycling, veiligheid en kwaliteitsverbetering. Tevens is Thuishavens een erkend leerbedrijf. Meer informatie is te vinden op www.thuishavens.nl

Delen