Social Image Fallback

BEL/MAIL ONS VOOR EEN LIGPLAATS OF MEER INFO!

Hiswa Golden Anchors Blauwe vlag

Thuishavens richt zich op een duurzame ontwikkeling en exploitatie van vrijetijdsvoorzieningen, waarbij mens en omgeving centraal staan. 
Op de jachthavens wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo maken we gebruik van wind- en zonne-energie en beperken we het gebruik van leidingwater door regenwater te gebruiken voor het schoonspuiten van de schepen. Onze steigers zijn vervaardigd van het 100% recyclebare Poralu en met spaarlampen, LED-verlichting en bewegingsmelders wordt het energieverbruik flink beperkt. Alle Thuishavens maken gebruik van 100% groene stroom door middel van het inkopen van energie uit waterkracht.

Onze jachthavens voldoen aan de strengste eisen voor dienstverlening en milieuzorg. Dit komt tot onder andere tot uiting in twee keurmerken: De Blauwe Vlag en Het Gouden Anker.

De Blauwe Vlag
De Blauwe Vlag is een internationale milieu-onderscheiding. Hij wordt jaarlijks toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Ga voor meer informatie over de voorwaarden voor een Blauwe Vlag naar de website: www.blauwevlag.nl.

Het Gouden Anker
Het Gouden Anker is een internationaal keurmerk dat een hoog niveau van de voorzieningen garandeert. Kijk voor meer informatie op www.tyha.co.uk

Delen