Social Image Fallback

BEL/MAIL ONS VOOR EEN LIGPLAATS OF MEER INFO!

Werken bij

Den Daas Recreatie is een stabiel en informeel familiebedrijf.
Als toonaangevende jachthavengroep in Nederland willen wij ‘de best in class’ dienstverlening aanbieden en onze A-locaties verder ontwikkelen. Wij treden op als Thuishavens groep, maar maken gebruik van de individuele sterkte van de afzonderlijke locaties.

De organisatie heeft een platte structuur en kent weinig hiërarchische niveaus. Wij werken decentraal en geven onze mensen veel vrijheid. De bedrijfsleiding kenmerkt zich door een pragmatische manier van werken. Op de locaties werken wij met kleine en zeer betrokken teams. Zij worden ondersteund door een klein hoofdkantoor.

Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie en krijgen veel vrijheid en ondersteuning om zichzelf verder te ontwikkelen. Het personeelsverloop is zeer laag en mensen werken vaak voor lange tijd binnen ons bedrijf. Onze collega’s gebruiken de volgende kernwaarden om onze organisatie te benoemen:

Sociaal
Duurzaam
Gastgericht
Goed
Vriendelijk
Innovatief

Spreken deze kernwaarden jou aan? Neem dan contact met ons op.

Wij staan altijd open voor een kennismaking met enthousiaste, leergierige en proactieve mensen. Voor meer informatie kun je terecht bij onze collega Gerda ter Heerdt, verantwoordelijk voor personeelszaken: gterheerdt@dendaas.com of 0481 36 51 84

 

Huidige vacature(s)

Stagiair(e) Online Communicatie

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de recreatie en vrijetijdssector? Dan ben je bij Den Daas Recreatie aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair(e) die het leuk vindt om content te creëren. Wij zijn een familiebedrijf en beheren en exploiteren vier jachthavens in Nederland.  

Wat bieden wij?

Je werkt nauw samen met onze ervaren marketing en communicatie specialist en krijgt de ruimte om je kennis en ervaring in de praktijk te brengen. We ondersteunen je intensief en leren je de kneepjes van het marketing- en communicatievak. Je werkt vanuit ons prachtige monumentale hoofdkantoor in Elst en bent regelmatig op de havens. De vergoeding wordt vastgesteld volgens de officiële richtlijnen en natuurlijk ga je een keer samen met ons zeilen of varen!  Tijdens deze meewerkstage zijn de werkzaamheden uiteenlopend. Van het onderhouden van de social mediakanalen tot het bedenken van redactionele formats. Jij gaat ons ondersteunen om onder andere nieuwsberichten en webteksten te schrijven, interviews af te nemen en het opzetten van de contentkalender. Kortom, allemaal werkzaamheden waarbij jij je creativiteit kwijt kan!

Jouw profiel

-       Je studeert communicatie en/of marketing (HBO of WO) 
-       Je hebt kennis van de mediumtypen social en online, video is een pré   
-       Je hebt een vlotte pen en bent in staat bondige en toegankelijke teksten te schrijven
-       Je hebt ervaring met MS Office en hopelijk ook van Photoshop
-       Affiniteit met Google Analytics en SEO Tooling is een pré   

Stageperiode

Het betreft een meewerkstage van minimaal 4 dagen per week voor een duur van 20 weken. Start is zo spoedig mogelijk. 

Interesse?

Stuur dan je motivatie met CV naar Maarten de Vries, mdevries@dendaas.com. Voor meer informatie kun je Maarten bellen op 06-560 527 34

 

Delen